Uefa avrupa ligi 2024-2025 sezonu lig aşaması 2.hafta karşılaşması.

Başlama saati 22.00
Chris Kavanagh tarafından yönetilecek maç.
Hollanda ligi’nde 7 maçta 4g 2b alan twente ile oynayacağımız Avrupa ligi 2. Hafta maçı.

Takımının bacaklarında pranga varmış gibi görüntü vermesi ve rakibin tempo açısından bizden 3-4 kat hızlı olması yüzünden ciddi problem yaşayacağımızı düşünüyorum.

Futbol olarak tatmin olacağımızı sanmıyorum, umarım en azından dar alanda oynamayı başarır, yay civarından şut imkanı vermeyiz.
Geldik bizim adımıza günüm en önemli maçına. Yarın bu saatlerde sonucu belli olacak umarım iyi bir taktikle! İyi bir planla kazanan taraf oluruz.

Bakın iyi oyun demiyorum zira jose’den iyi futbol beklemeyecekmişiz!!! Öyle diyor Fenerbahçeli yorumcu-gazeteci-analizciler.

O halde iyi bir taktik ve plan bekleyebiliriz. Zaten o da yoksa ben(FB) neden İsmail Kartal’ı gönderdim???
milli maç arasına moralli gitmek için vurup geçmemiz gereken maçtır. muhtemel 11'imiz; liva mert becao djiku jayden amrabat fred szymanski maxim tadic en nesyri.
Fenerbahçe’nin Twente karşısındaki ilk 11’i belli oldu: Dominik Livakovic | Mert, Becao, Djiku, Osterwolde | Fred, Amrabat | İrfan Can, Szymanski, Tadic | En-Nesyri.
Twente : Unnerstall, Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine, Regeer, Vlap, Stejin, Van Wolfswinkel, Van Bergen, Lammers.

Fenerbahçe : Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Becao, Oosterwolde, Fred, Amrabat, Tadic, Szymanski, İrfan Can Kahveci, En-Nesyri.
12'de Oosterwolde sarı gördü.
14'de Vlap sarı gördü.
Oosterwolde'nin çaprazdan şutu üst direğe takıldı,